088 240 0700 info@lieftinglegal.nl

VvE-recht

De VvE is verantwoordelijk voor het beheer van de gemeenschappelijke ruimtes van een gebouw en behartigt de belangen van alle appartementseigenaren. Alle leden van de VvE hebben het recht om vrij gebruik te maken van de rechten die voortvloeien uit het bezit van een appartement.

Als ervaren VvE-advocaat kan ik u helpen met een verscheidenheid aan juridische kwesties, zoals geschillen met de vereniging, interpretatie van bestuursdocumenten en het opstellen of herzien van contracten. Daarnaast kan ik u adviseren over de wettelijke vereisten voor vergaderingen, verkiezingen en budgetten. Of u nu huiseigenaar bent of lid van de raad van bestuur, ik ben er om ervoor te zorgen dat uw rechten worden beschermd en dat uw VvE soepel en effectief functioneert.

Het is belangrijk voor huiseigenaren om een goed begrip te hebben van de wetten die gelden voor hun VvE, en ik ben er om te helpen. Het is essentieel om een goede werkrelatie te hebben met uw VvE, omdat een slecht geleide vereniging onnodige stress en financiële lasten kan veroorzaken voor huiseigenaren. Daarom zet ik mij in om mijn cliënten te voorzien van de kennis en middelen die nodig zijn om een gezonde en succesvolle vereniging te onderhouden. 

Neem vandaag nog contact met mij op om te zien hoe ik u kan helpen navigeren door het complexe juridische landschap van het VvE-recht.

Liefting Legal Advocatuur

Bent u wellicht zelf in een geschil beland en heeft u behoefte aan een persoonlijk betrokken advocaat?

Lees meer over mij
Betrokken Betrokken
Helder Helder
30+ jaar ervaring 30+ jaar ervaring